0,00 RON

Niciun produs în coș.

Principii

Un viitor mai bun

Fiecare dintre noi influentam mii de vieti, chiar daca nu realizam asta. Suntem conectati intre noi prin “fire” invizibile. LETCA si-a propus sa readuca la viata vechile valori, lucrurile simple si sa construiasca un viitor mai bun pentru oameni si familii, pentru comunitatile noastre aducand in viata lor calitate si produse bio crescute intr-un mediu sanatos.

Inovatia

Pasiunea noastra este sa cultivam legume in Romania. Inovam pentru a surprinde clientii si partenerii nostri cu cele mai bune solutii. Pentru noi inovatia inseamna alegerea celor mai noi metode de cultivare, alegerea celor mai bune soiuri de legume si oferirea de servicii si produse care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor si partenerilor nostri. Dorinta noastra cea mai mare este sa oferim consumatorului o experienta unica de la ambalaj pana la gust.

Dragostea pentru natura

Avem in suflet dragostea pentru oameni si pentru natura. Stim ca pentru un viitor mai bun este necesar sa respectam natura. De aceea, LETCA aduce pe masa voastra produse naturale, bio si la cresterea carora nu utilizeaza pesticide sau alte chimicale. Conform principiului nostru de reducere a poluarii mediului, ambalajele trebuie sa fie reciclabile sau biodegradabile. Pentru a consolida acest mesaj, cautam in mod activ parteneri care sa aiba aceleasi principii.

Increderea

Pentru noi increderea este importanta. Indiferent daca vorbim despre o relatie de prietenie, familie sau parteneriat increderea este unul dintre ingredientele care stau la baza lor. Atunci cand ai incredere in cineva, construiesti relatii deschise, sincere si de durata. Pentru noi cei care consuma produsele Letca, nu sunt consumatori, ci partenerii nostri care ne ajuta sa ne dorim sa fim mai buni, sa mergem mai departe.