Rosii Prunisoare Mici (Grape Tomato)
Rosii gustoase si carnoase, vin intr-o varietate de culori. Datorita pielii lor mai groase, rosiile in forma de strugure, isi pastreaza textura carnoasa atunci cand sunt fierte, fiind un plus excelent pentru a fi folosite in mancare. Fie ca le prajesti in cuptor, le arunci in paste, fie ca vrei sa aduci un pic de culoare fripturii, aceste rosii isi vor pastra textura. Daca preferi dulceata asemanatoare boabelor de struguri rosii aceste rosii sunt grozave in mancaruri sau perfecte pentru a fi consumate crude.
Bune de mancat in: salate, paste, peste, gratar, cuptor, gustare (snack)
Bune de mancat in: salate, paste, peste, gratar, cuptor, gustare (snack)
Rosii cherry
Un soi favorit al iubitorilor de arome, rosiile cherry le gasim in diferite culori de la rosu, la violet. Aceste rosii versatile sunt un ingredient principal al mancarurilor, adaugand o explozie de culoare si aroma oricarei mese. Rosii dulci si aromate, pot fi gatite, la gratar, prajite si chiar uscate, obtinand atat culoare, cat si savoare in bucatarie.
Bune de mancat in: salate, sosuri, gratar, aperitive, gustare (snack)
Rosiile Prunisoara
Rosiile Prunisoare (mici) sunt pline de aroma, cu un gust tangibil cu cel al rosiilor proaspete din gradina, odata ce le-ai gustat, le vei cauta mereu. Aceasta rosie este ideala pentru a face o mancare de-a dreptul delicioasa, sos sau pasta de rosii. Pentru o aroma si mai intensa, incercati sa prajiti aceste rosii in cuptor sau sa le folositi taiate felii pe o paine proaspata. Nu o sa va saturati de gustul lor! Se pot folosi in diferite preparate, fiind o rosie versatila cu o aroma puternica. Este rosia perfecta pentru a incerca preparate noi si delicioase in bucatarie.
Bune de mancat: salate, sosuri, cuptor, sandwich